Informatie

Over het Executive Forum

Het Executive Forum is een initiatief van House of ExecutivesDe conferentie is in 2024 aan zijn zevende editie toe en groeide in korte tijd uit tot een niet te missen inspiratiedag voor C-level. Ontmoet peers uit andere bedrijven, laat u inspireren tijdens keynotes en ga met elkaar in gesprek tijdens Round Tables. De uitwisseling tussen verschillende functies zorgt voor een extra verrijking. Het Executive Forum staat garant voor thought leadership, verrassende visies en talrijke netwerkmogelijkheden. We streven naar top-notch hospitality.

Deelname en bezoekersprofiel

Deelname is kosteloos als u een persoonlijke uitnodiging hebt ontvangen en/of als u voldoet aan het bezoekersprofiel, zijnde C-level (CFO, CHRO, CEO, CIO, CMO, etc.) van bedrijven vanaf 100 miljoen euro omzet.

Salesmanagers, accountmanagers, consultants of adviseurs die werkzaam zijn voor of namens een toeleverancier of intermediair gericht op de markt voor executives voldoen niet aan het bezoekersprofiel. Behoort u tot een van deze functies? U kunt toegang verkrijgen door partner te worden van het event of een ticket te kopen. Neem voor meer informatie contact op.

We kijken uit naar uw registratie! 
Als u zich inschrijft, verwelkomen wij u graag en rekenen wij op uw komst (indeling locatie, catering, etc.). Kunt u onverhoopt toch niet aanwezig zijn, dan vragen wij u vriendelijk zich tijdig en uiterlijk 1 week voor het event af te melden. Bij een niet-gemelde afwezigheid rekenen wij 100 euro aan.

Vragen?

Aarzel niet contact met ons op te nemen.

Community manager (inhoudelijke vragen)

Daphné Debaenst

0032 473 87 33 26

stuur een e-mail

Eventmanager
(logistieke vragen)

Phaedra Vanhaeren

stuur een e-mail