Rian Mourik

HR Director Saint-Gobain, co-founder 2bFocused | Over waardengedreven essentialisme

Een opleiding in de arbeids- en organisatiesociologie aan de Erasmus Universiteit vormde de basis voor een carrière als HR-directeur in de wereld van bouwmaterialen. De kracht van Rian Mourik is het efficiënt, duidelijk en resultaatgericht te werk gaan.
Naast haar werk als HR-directeur is Rian co-founder van het bedrijf 2bFocused. Een bedrijf opgericht vanuit passie voor het waardengedreven essentialisme. Dit nieuwe gedachtengoed biedt een oplossing voor de problemen in de huidige tijdgeest, waarin iedereen het (te?) druk heeft, risico loopt op overbelasting, er krapte is op de arbeidsmarkt en het een uitdaging is personeel te behouden. Hoe zorgt u er als CEO/CFO/HR-directeur voor dat u zelf in balans blijft en ook uw team of organisatie? Hoe zorgt u dat de HR-KPI's op groen komen/blijven?

Op Executive Forum neemt Rian Mourik u mee in de wereld van het waardengedreven essentialisme en wat dit kan betekenen voor u en uw organisatie. Het gaat daarbij niet alleen om het bepalen van de kernwaarden, maar vooral over welk gedrag daarbij past en hoe u daar zo op kunt sturen dat dit tot uiting komt in de cultuur van de organisatie.