Axel Funhoff

Docent Antwerp Management School en CEO Achilles Design

Axel Funhoff is actief aan de Antwerp Management School. Hij onderwijst er 'Advanced Finance' in het programma Master of Innovation and Entrepreneurship en 'Corporate Finance' in het  programma Global Supply Chain Management.

Zijn hoofdberoep is CEO van Achilles Design, een design- & innovatiebedrijf gevestigd in Mechelen. Daarvoor was hij CFO bij Duval Union, het in Antwerpen gevestigde investerings- en managementkantoor dat focust op het uitbouwen en managen van een porfolio van bedrijven in de marketingsector.
Alles samen heeft Axel bijna 25 jaar ervaring in senior management, corporate finance, aandelenonderzoek, private equity en management consulting.

Tussen 2001 en 2011 werkte Axel voor verschillende investeringsbanken zoals Bear Stearns (nu JP Morgan) in London en Fortis Private Equity en ING Equity Markets in Brussel.
Tijdens zijn carrière als analist werd Axel door internationale institutionele investeerders geclassificeerd in het top kwintiel in de sectoren West-Europese Transport en Logistiek en Kapitaalgoederen. Hij werd ook in de top 3 geplaatst door C-level corporate management.

Axel behaalde een Master Economie aan de Universiteit van Maastricht in 1998.